Selectarea produselor

Cand doriti sa achizitionati un produs, apasati pe butonul „Adauga in cos”. Apoi, puteti vizualiza pagina „Cosului de cumparaturi”, unde veti regasi lista de produse existente in cos, veti putea sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul „Finalizare”. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea „Livrare la o alta adresa”.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul „Plaseaza comanda” pentru a trece la pasul urmator.
In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Modalitați de plată

1. Online, prin intermediul serviciului de plată

 

 

(VISA, MasterCard)

Tranzacțiile noastre electronice sunt realizate prin intermediul serviciului de plată Netopia Paymens.

 

2. Plata la curier – ramburs